Nu even ophouden met maar doorgaan

Yugen Less Stress pakket

"Op een moment van een hevige crisissituatie voor mij heeft Ine , met praktijk Yugen een bijzondere betekenis voor mij gehad. Ze heeft mij weer ademruimte gegeven en mij geholpen met onderzoek naar patronen die pijn veroorzaken en betekenis hebben en het 'opruimen' van oud zeer. Ine respecteert je grenzen tot hoever je wilt gaan . Dit maakt de therapie waardevol en geeft vertrouwen. Na de behandeling voelde ik weer zelfvertrouwen. De oefeningen doe ik nog regelmatig. Dank je wel Ine."
Karin (51 jaar)

Steeds vaker krijgen mensen te maken met een burn-out. Door de hoge eisen die de maatschappij aan ons stelt, de vele prikkels om ons heen en de keuzestress die we ervaren.

Herken je dit?

  • De drukte van alledag heeft je al lange tijd opgeslokt, het lukt je steeds minder om te ontspannen.
  • Je slaapt slecht, wordt vermoeid wakker en sleept je door de dag heen. Je piekert veel, ziet overal beren op de weg en bent het plezier in het leven een beetje kwijt.
  • Je wilt het roer wel omgooien maar hebt er geen puf voor. Die baan die je zo graag wilde hebben kost je meer dan je wilt toegeven. Het lijkt wel alsof je nooit meer tijd voor jezelf hebt.
  • Je hebt het gevoel dat je steeds tekort schiet, niet voldoet aan de verwachtingen van die ander. Je voelt je schuldig en gaat nog beter je best doen.
  • Het plezier in je werk is verdwenen, maar ook in je vrije tijd kun je niet meer echt genieten. Je hebt een kort lontje en valt onredelijk uit naar je partner.

Op de vorige pagina heb je kunnen lezen hoe Praktijk Yugen stressklachten of een burn-out (preventief) behandelt.

Wil je structureel en diepgaand aan je stressklachten of burn-out werken, dan kun je gebruik maken van het Yugen Less Stress Pakket. Je werkt dan structureel aan je klachten tegen een aantrekkelijke prijs.

Na een aantal behandelingen zul je merken dat je anders tegen dingen aankijkt

Een Yugen Less Stress pakket bestaat uit:

  • Drie of zes behandelingen van anderhalf uur met een interval van 2 á 3 weken.
  • Tussen de behandelingen door persoonlijke ondersteuning per e-mail (reading) op basis van jouw hulpvraag op dat moment.
  • Na elke behandeling tips voor thuis zodat je nog meer ontspanning ervaart.
  • Na de tweede behandeling, krijg je de Urim-code twee weken mee naar huis zodat je zelf thuis aan ontspanning en heling kunt werken.
  • Éénmaal een behandeling op afstand. Dit kan tussen de behandelingen door of binnen drie maanden na de laatste behandeling.

Dit superpakket van drie behandelingen met veel extra's is extra voordelig € 300,00

Wil je echt doorpakken?
Dan kun je kiezen voor een pluspakket van zes behandelingen voor slechts € 575,00. Bij het uitgebreide pakket krijg je de Urim-code drie weken thuis tot je beschikking.

"Rust in je hoofd"

Een burn-out hoeft niet altijd maanden te duren, door te luisteren naar de taal van je lichaam kun je snel weer bij jezelf komen.
Neem contact met mij op voor meer info of een afspraak.
NEEM CONTACT MET MIJ OP »
facebook-squarelinkedin-squarephoneenvelopeinstagram