Gun jezelf de tijd voor ontspanning

Energie en balans

"Bedankt voor je fijne behandeling, ik had er een goed gevoel bij. Ik kon open met je praten, je luisterde goed en je voelde me goed aan. Ik was daarna moe maar wel heel relaxed. Zo heb ik me in tijden niet gevoeld. Ik kom zeker nog eens terug."
Jeroen (35 jaar)

Door je stressvolle baan kom je te weinig aan jezelf toe. Je slaapt slecht, voelt je opgejaagd en hebt een kort lontje. Ook in het weekend kom je niet aan voldoende rust toe en wordt je vaak geveld door hoofdpijn. Je weet dat het anders moet maar hebt geen tijd…..

Je ervaart veel onrust, voelt je continue gespannen. Je staat op scherp, vliegt van het een naar het ander en komt steeds tijd tekort. Voor je het weet val je weer uit tegen de kinderen… en daar heb je dan weer een schuldgevoel over.

Je bent moe van alle ballen in de lucht houden…..

Het is hoog tijd voor een moment helemaal voor jezelf.
Tijd om je op te laden, te ontspannen en nieuwe energie op te doen.
Tijd voor een heerlijke ontspannende healing.

Tijdens deze behandeling herstel ik bij jou de balans, reduceer het stressniveau en vul energie weer aan. In deze behandeling combineer ik healing met 'kleurenpunctuur'  zodat je ontspanning nog dieper is en langer doorwerkt. Ook krijg je van mij inzicht en advies over een beter energiemanagement.

Ontspannen en vol energie stap je de deur weer uit. Je komt weer in de flow en straalt dit uit naar de mensen om je heen, waardoor alles veel gemakkelijker zal verlopen.

Ik geef je tips en oefeningen mee zodat je deze ontspanning nog lang kunt ervaren.

Plan regelmatig deze fijne behandeling, een heerlijk moment voor jezelf, zodat je de stressklachten voor kunt zijn.

Verzuimpreventie
Waarom zou je wachten met het plannen van een afspraak tot je ernstige stressklachten of burn-out ervaart? Juist in deze tijd, waarin er veel van je gevraagd wordt, iedereen aan je trekt en de tijd voorbij lijkt te vliegen, is het belangrijk bewust tijd voor jezelf in te plannen. Je ervaart een heerlijke ontspanning en eventuele klachten of problemen worden meteen bij de kern aangepakt.

Iets voor je werkgever?
Steeds vaker sluiten organisaties en bedrijven een contract met mij af om medewerkers in de gelegenheid te stellen hun stressniveau preventief te reduceren. Ook als de oorsprong van de stress in de privésfeer liggen (zogenaamde levensloopstress). Door daling van het ziekteverzuim besparen werkgevers niet alleen op de kosten voor vervangende inzet, maar heeft het ook optimaal functionerende werknemers om zich heen.

Energie en balans behandeling duurt ca. 60-90 minuten
Tarief afhankelijk van de behandeltijd 65 tot 85 euro

"Ik laat je diepe ontspanning ervaren"

Ik help je diepe ontspanning te bereiken de balans in je lichaam te herstellen en meer energie te ervaren.
Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd, waardoor de behandeling nog lang door zal werken.
Wil jij ook blij en energiek leven? Bel of mail me voor een afspraak.
NEEM CONTACT MET MIJ OP »
facebook-squarelinkedin-squarephoneenvelopeinstagram