Tijd nemen voor jezelf is een keuze

Healing op afstand

"Poeh... En ineens ben ik er weer... Wauw! Ik voelde warmte door mijn ruggengraat trekken. Voelde als gronding, heel fijn! Daarna alsof er vanuit mijn keel en hoofd een soort tornado vertrok en mijn lijf verliet. En ineens was ik ook weer helder! Jeetje... Wat bijzonder mooi dit. Heel erg fijn Ine, dank je wel! Voel me helder, zoiets!"
Mieke (35 jaar)

Heerlijk ontspannen!

Door de hectiek van de dag lukt het je maar niet om te ontspannen. Je gedachten blijven rondtollen, je vindt geen rust in jezelf en je reageert prikkelbaar op je omgeving. Een poging tot meditatie leidt tot een nieuw rondje piekeren en je voelt de hoofdpijn weer op komen zetten.

Had je maar een schakelaar in je hoofd waarmee je al die gedachten uit kon zetten. Was er maar iemand die je kon helpen om je weer ontspannen te voelen.

Je voelt dat je iets extra’s nodig hebt maar hebt niet de tijd om naar iemand toe te gaan.

Hoe fijn zou het dan zijn als iemand je op afstand kan helpen. Lekker thuis uitgestrekt op de bank voel je zo ineens de spanning van je afglijden. De vermoeidheid en onrust vallen van je af. Je energie gaat weer stromen. Je gedachten komen tot rust.

Tijdens een healing op afstand stem ik me helemaal op jou af. Ik zorg dat je weer een heerlijk ontspannen gevoel krijgt. Dat die malende gedachten stoppen en je weer rust ervaart. De stress glijdt van je af en je energie gaat weer stromen. Je ontvangt precies die energie die je op dat moment nodig hebt.

Een prettige behandeling voor als je een drukke tijd hebt en niet in de gelegenheid bent een hele sessie te ondergaan. Ook fijn om tussen de behandelingen door te ontvangen.

Een healing op afstand duurt ongeveer 20 minuten.
Tarief 35 euro (incl. BTW)

"Ik laat je meer ontspanning ervaren"

In mijn praktijk werk ik met mensen die bereid zijn op een andere manier naar hun klachten te kijken. Ik help je een diepe ontspanning te bereiken, blokkades op te heffen en je lichaam weer in balans te brengen. Blij en energiek stap jij de deur weer uit. Doordat het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd wordt, zal de behandeling nog lang doorwerken.
NEEM CONTACT MET MIJ OP »
facebook-squarelinkedin-squarephoneenvelopeinstagram