Lichter door het leven

Kleurenpunctuur

  • Ben je (chronisch) moe of voortdurend ziek?
  • Kan je weerstand wel een boost gebruiken?
  • Heb je 'onverklaarbare' klachten?
  • Last van hoofdpijn, buikpijn of stress?
  • Ervaar je onrust, slaap je slecht of voel je je somber?
  • Huilt je baby veel of heeft hij last van darmkrampen?

Zomaar een greep uit de klachten die met Kleurenpunctuur doeltreffend behandeld kunnen worden. Kleurenpunctuur is een holistische behandeling die ingezet kan worden bij zowel lichamelijke als geestelijke klachten. Door deze behandeling wordt het zelfregulerend vermogen van het lichaam geactiveerd.
Na inventarisatie van de klachten zet ik een speciale lichtpen op (acupunctuur)punten, meridianen en/of reflexzone's. Elke kleur heeft zijn eigen frequentie en werking en zal bijdragen aan het herstellen van de balans in het lichaam.  Doordat Kleurenpunctuur volledig pijnloos is, kan deze methode zeer breed ingezet worden en is het ook voor (kleine) kinderen heel geschikt.
Een behandeling met Kleurenpunctuur werkt in op de mens als geheel, dus niet alleen op het lichamelijke aspect maar ook op het geestelijke aspect. Hiermee pak je de klacht bij de wortel aan, waardoor heling plaats kan vinden. Doordat onbewuste blokkades door het licht aangeraakt worden, lossen ze op, en kun je al heel snel een gevoel van diepgaande ontspanning en opluchting ervaren.

Het werken met Kleurenpunctuur in combinatie met mijn energetische behandelingen blijkt zeer doeltreffend  te zijn. Hierdoor worden je klachten in een relatief korte tijd opgelost en ervaar jij weer meer rust en ruimte.

Zoals een cliënt het zo mooi verwoordde een dag na de behandeling
"Ik voel me veel lichter"

Ervaar je veel stress en wil je daar heel gericht aan werken? Dan kun je ook kiezen voor een bindweefselbehandeling met Kleurenpunctuur. De diepgaande werking in het bindweefsel maakt dat de ontspanning niet alleen snel optreedt maar ook tot op een diep niveau doorwerkt.
Een bindweefselbehandeling met licht en kleuren duurt 45 tot 60 minuten, kost 65 euro en kan als zelfstandige behandeling geboekt worden.

Een strippenkaart voor 5 behandelingen kost 275 euro*
*(niet in combinatie met andere aanbiedingen)

"Lichter en opgeruimder leven"

Gun jij jezelf rust en ontspanning terwijl je onderhand werkt aan een gezonder lichaam?
Maak dan nu een afspraak voor een bindweefselbehandeling.
NEEM CONTACT MET MIJ OP »
facebook-squarelinkedin-squarephoneenvelopeinstagram