Lichter door het leven

Kleurenpunctuur

  • Ben je (chronisch) moe of voortdurend ziek?
  • Kan je weerstand wel een boost gebruiken?
  • Heb je 'onverklaarbare' klachten?
  • Last van hoofdpijn, buikpijn of stress?
  • Ervaar je onrust, slaap je slecht of voel je je somber?
  • Huilt je baby veel of heeft hij last van darmkrampen?
Kleurentherapie

Zomaar een greep uit de klachten die met Kleurenpunctuur doeltreffend behandeld kunnen worden. Kleurenpunctuur is een holistische behandeling die ingezet kan worden bij zowel lichamelijke als geestelijke klachten. Door deze behandeling wordt het zelfregulerend vermogen van het lichaam geactiveerd.
Na inventarisatie van de klachten zet ik een speciale lichtpen op (acupunctuur)punten, meridianen en/of reflexzone's. Elke kleur heeft zijn eigen frequentie en werking en zal bijdragen aan het herstellen van de balans in het lichaam.  Doordat Kleurenpunctuur volledig pijnloos is, kan deze methode zeer breed ingezet worden en is het ook voor (kleine) kinderen heel geschikt.
Een behandeling met Kleurenpunctuur werkt in op de mens als geheel, dus niet alleen op het lichamelijke aspect maar ook op het geestelijke aspect. Hiermee pak je de klacht bij de wortel aan, waardoor heling plaats kan vinden. Doordat onbewuste blokkades door het licht aangeraakt worden, lossen ze op, en kun je al heel snel een gevoel van diepgaande ontspanning en opluchting ervaren.

Het werken met Kleurenpunctuur in combinatie met mijn energetische behandelingen blijkt zeer doeltreffend  te zijn. Hierdoor worden je klachten in een relatief korte tijd opgelost en ervaar jij weer meer rust en ruimte.
Een behandeling (60-90 minuten) kost € 85,00.

Zoals een cliënt het zo mooi verwoordde een dag na de behandeling
"Ik voel me veel lichter"

"Bij mij ben je in goede handen"

Waarom je specifiek bij mij moet zijn?
Steeds weer krijg ik van cliënten te horen dat ik zoveel rust en vertrouwen uitstraal. Ik vind het fijn om jou zo op je gemak te stellen, dat je al tijdens de eerste behandeling diep in de ontspanning komt. Ik respecteer jouw grenzen maar help je op een liefdevolle wijze om door blokkades heen te gaan.

Weet jij niet welke behandeling je het beste kunt kiezen of wil je graag even overleggen? Neem dan contact met me op. Samen bekijken we wat op dit moment je hoofdvraag is en kiezen de behandeling die daar het beste bij past. Tijdens de behandeling stem ik mij intuïtief op jou af zodat je altijd ontvangt wat je op dat moment nodig hebt.
NEEM CONTACT MET MIJ OP »
facebook-squarelinkedin-squarephoneenvelopeinstagram