"Voluit van het leven genieten"

Ervaringen

Yvonne (43 jaar)

Ik voelde me gezien, gehoord en begrepen. Het voelde heel natuurlijk, dit maakte dat ik me open durfde te stellen. Wat ik vooral heel bijzonder vond is dat ik nu zo goed kon voelen wat de geboorte voor een impact op mijn leven heeft gehad. Je durfde verder te gaan waar een ander mogelijk al was gestopt. En dat vraagt om lef en durf. Bij deze nogmaals bedankt voor de prachtige en waardevolle sessie.

Joke (51 jaar)

Ine brengt je met haar groot invoelend vermogen direct naar de kern van het verdriet. Ze helpt je op een integere, oordeelloze en liefdevolle, maar ook doorpakkende wijze, helemaal door het proces heen. Wat daar op die behandeltafel heeft mogen loskomen en mogen helen in mij, dat is kostbaar en bevrijdend.
Ik kan weer verder, ik wil weer verder en ik heb er zin in!

Miriam (39 jaar)

Ine zorgt met haar warme en oprechte aandacht voor een fijne en vooral ook veilige sfeer. Daardoor voelde ik me al snel op mijn gemak en kon ik me makkelijker openstellen.
De sessies geven me inzicht in steeds terugkerende patronen en gevoelens. Ik leer deze te verwerken en los te laten.
Ine weet goed wat nodig is, elke sessie voel ik dat ik weer wat dichter bij mezelf kom. En dat is ook mijn wens. Het geeft rust en vertrouwen; in mezelf en in de dingen die ik doe.

Marga (48 jaar)

Ik ben naar Ine gegaan, omdat ik na een stressvolle periode nog steeds de stress in mijn lijf en hoofd voelde terwijl dat eigenlijk niet meer nodig was. Ik had moeite met loslaten en rust vinden. Ine voelt waar de kracht en energie naar toe moet en ze kan ook met een paar simpele vragen meteen tot de kern komen.Ine vindt niets raar en gaat respectvol om met de dingen die ik vertel en die ze tegen komt. Als ze klaar is, voel ik me moe en vol met energie tegelijk. Ine geeft me stof tot nadenken en waardevolle tips. Ik ben rustiger geworden en meer in balans.
Ik ben blij dat Ine op mijn pad is gekomen!

Richard (58 jaar)

Ik heb contact gezocht met Praktijk Yugen vanwege mijn hoogtevrees. Nu ben ik geen zweverig type en heb al helemaal geen zin in ‘praatsessies’, maar toch maar een afspraak gemaakt. Na een korte intake herstelde Ine mijn energiebalans. Ze vroeg mij in een denkbeeldige stoeltjeslift te gaan zitten. Op een of andere manier weet Ine de bron van de angst weg te nemen, zonder dat je daar heel bewust mee bezig bent. Ze weet feilloos de kern te raken. Na twee behandelingen was de angst helemaal weg! Ik heb nog nooit in zoveel stoeltjesliften gezeten als deze zomer…..en ik vond het zelfs leuk!

"Ik laat je meer ontspanning ervaren"

In mijn praktijk werk ik met mensen die bereid zijn op een andere manier naar hun klachten te kijken. Ik help je een diepe ontspanning te bereiken, blokkades op te heffen en je lichaam weer in balans te brengen. Blij en energiek stap jij de deur weer uit. Doordat het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd wordt, zal de behandeling nog lang doorwerken.
facebook-squarelinkedin-squarephoneenvelopeinstagram