Energetische Stoelen

De energetische stoelen zijn sinds 2019 een onderdeel van mijn behandelingen. In het begin staan cliënten er vaak wat sceptisch tegenover. Ervaring leert dat de meesten het een hele fijne (en snelle) manier van werken vinden. De stoelen worden bestempeld als astronomische geneeskunst omdat ze snel, moeiteloos en diepgaand werken. 

Elke energetische stoel is een krachtpek met een levende lichtmatrix, die je helpt om op je trillingsfrequentie en bewustzijn te verhogen.
Door de unieke werking van de stoel wordt oude ballast moeiteloos losgelaten. De stoel helpt je om te revitaliseren, weer in balans te komen en in je eigen kracht te staan. 

De energie stemt zich af op de persoon die de stoel gebruikt.
Je krijgt precies je nodig hebt en op dat moment aan kan!
In mijn praktijk werk ik met drie verschillende stoelen die elk hun eigen werking hebben. 

De Urimcode is een fijne makkelijk toegankelijke stoel die door iedereen gebruikt kan worden. De stoel helpt blokkades op te lossen en je energie weer te laten stromen. Stress en onrust worden moeiteloos afgevoerd, het zelfhelend vermogen van je lichaam wordt weer aangezet. Deze stoel kan behalve in de praktijk ook makkelijk thuis ingezet worden. Je kunt het nooit verkeerd doen en mag vertrouwen op je eigen intuïtie.
Meer lezen over de Urimcodestoel klik hier

De Broncode werkt diepgaand op oude blokkades, pijnplekken en meegenomen ballast. Vaak dragen we onbewust trauma’s mee vanuit onze vroege jeugd of overgenomen van onze (voor)ouders. Zo houden we onszelf klein en kunnen we niet het leven leiden dat we eigenlijk willen. De Broncodestoel kan helpen om deze oude ballast moeiteloos los te laten. Je zult voelen dat je energie weer gaat stromen en je je veel vrijer voelt, oude angsten kun je loslaten. Jij mag het leven leiden dat voor jou bedoeld is.
Meer lezen over de inzet van de Broncodestoel in mijn behandelingen, klik hier.

De grote kracht van de Thummimcode is dat hij zorgt voor een diepgaande verbinding tussen mensen die op de Thummim hebben plaatsgevonden. Daardoor is hij uitstekend geschikt om binnen organisaties en bedrijven in te zetten. Mensen worden zich meer bewust van hun kwaliteiten, kunnen deze beter inzetten en ervaren meer plezier.
Lees hier alles over de inzet van de Thummimcode binnen bedrijven en organisaties.


De energetische stoelen zijn ontworpen door Monque Timmers, zij heeft via haar verruimde bewustzijn toegang gekregen tot oude codes die samen een krachtveld vormen.
Wil je meer weten over de achtergrond van de stoelen kijk dan op www.ur-codes.nl

"Bij mij ben je in goede handen"

Waarom je specifiek bij mij moet zijn?
Steeds weer krijg ik van cliënten te horen dat ik zoveel rust en vertrouwen uitstraal. Ik vind het fijn om jou zo op je gemak te stellen, dat je al tijdens de eerste behandeling diep in de ontspanning komt. Ik respecteer jouw grenzen maar help je op een liefdevolle wijze om door blokkades heen te gaan.

Weet jij niet welke behandeling je het beste kunt kiezen of wil je graag even overleggen? Neem dan contact met me op. Samen bekijken we wat op dit moment je hoofdvraag is en kiezen de behandeling die daar het beste bij past. Tijdens de behandeling stem ik mij intuïtief op jou af zodat je altijd ontvangt wat je op dat moment nodig hebt.
NEEM CONTACT MET MIJ OP »
facebook-squarelinkedin-squarephoneenvelopeinstagram