Dichter bij jezelf komen

Energetische behandeling

"De sessies zijn erg waardevol voor mij. Ze geven me inzicht in (oude) steeds terugkerende patronen en gevoelens. Samen met Ine leer ik deze te verwerken en los te laten.
Ik vind het nog niet zo makkelijk om de aandacht op mezelf te richten en naar mijn gevoel te gaan. Ik schiet snel in de denkmodus. Maar Ine weet goed wat nodig is en helpt mij met haar zachte kracht toch de beweging naar mezelf te maken.
Elke sessie voel ik dat ik weer wat dichter bij mezelf kom. En dat is ook mijn wens. Het geeft rust en vertrouwen; in mezelf en in de dingen die ik doe."
Miriam (39 jaar)

Een energetische behandeling is een krachtige werkvorm die jou helpt om diepe blokkades op te lossen en nieuwe inzichten te krijgen. Ik help jou om de weg naar jezelf weer terug te vinden.

  • Je worstelt met hardnekkige klachten en denkt dat er geen oplossing voor is. Alles heb je al geprobeerd maar steeds steken je klachten weer de kop op. Je wilt wel iets nieuws proberen maar je bent bang voor de zoveelste teleurstelling, je weet het niet meer.
  • Je hebt het gevoel dat je steeds aan de zijlijn staat en wilt nu eindelijk eens echt gaan leven. Je laat je leven door anderen bepalen en hebt moeite om je grenzen aan te geven. Je zorgt goed voor anderen, maar stelt jezelf steeds op de tweede plaats. Wie je werkelijk bent laat je niet zien.
  • Dat gevoel van leegte lijkt gewoon bij je te horen. Je legt je er maar bij neer dat jij niet zo’n levensgenieter bent. En toch is er een verlangen naar meer, je weet dat het anders moet kunnen maar hoe?

Herken jij je in hierin?

Dan nodig ik je graag uit om op een geheel andere manier naar je klachten te kijken. Tijdens de energetische sessie gaan we samen op zoek naar de patronen die jouw klachten veroorzaken. We werken vanuit een diepe ontspanning aan jouw herstel. Doordat ik mij op jouw onderbewuste afstem, kan ik met je meekijken en voelen waar de kern van het probleem zit. Daarbij kijk ik ook naar de taal van je lichaam; Je lichaam vertelt wat jij niet meer weet, maar wel hebt opgeslagen in je onderbewuste. Ik help je nieuwe inzichten te verkrijgen en blokkades op te lossen zodat de energie weer kan stromen.

Je gaat intensief met je eigen proces aan de slag. Ik wijs je de weg,en help je door de pijn heen te gaan waardoor jij weer in balans komt. Door de krachtige combinatie van technieken krijg je altijd wat je op dat moment nodig hebt en aan kunt.

Energetische behandeling

Wat mag je verwachten van de energetische behandeling?

  • Ik help je om blokkades te ont-dekken zodat we ze samen op kunnen ruimen en de energie weer kan stromen.
  • Jij en je lichaam gaan weer vriendjes worden, je leert de taal van je lichaam steeds beter te begrijpen. Je klachten worden minder en jij voelt hoe je weer meer grip op je leven krijgt.
  • Je voelt je weer energiek en weet hoe je zelf kunt bijdragen aan je gezondheid. Je hebt zelf de touwtjes in handen en vertrouwt op het zelfgenezend vermogen van je lichaam.
  • Je voelt je niet langer overgeleverd aan anderen, maar draagt zelf actief bij aan je herstel.
  • Je bent blij met jezelf en straalt dit uit naar de mensen om je heen. Je stopt je emoties niet weg maar uit ze op een gezonde manier zodat ze bijdragen aan je groei.

Een energetische behandeling is niet passief achterover leunen, maar actief meewerken aan je eigen herstel.

Ik respecteer jouw grenzen maar nodig je uit om buiten je comfortzone te stappen en de diepte in te duiken. Natuurlijk gebeurt dit altijd liefdevol en vanuit wederzijds respect.

Een energetische coaching is toepasbaar bij tal van klachten omdat niet de klacht maar jij als mens centraal staat. Ik help jou de balans te herstellen en het zelfgenezend vermogen van je lichaam aan te spreken.

Na een behandeling zul jij je diepgaand ontspannen voelen en meer inzicht hebben gekregen in je klachten. De behandeling zal nog een aantal dagen doorwerken op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak. Je voelt een sterke verbinding met jezelf.

Een energetische behandeling werkt krachtig en diep helend.
Een sessie duurt ongeveer 75 minuten en kost 85 euro (incl. BTW)
Vaak zijn er slechts een paar behandelingen nodig om de balans te herstellen.

 

"Bij mij ben je in goede handen"

Waarom je specifiek bij mij moet zijn?
Steeds weer krijg ik van cliënten te horen dat ik zoveel rust en vertrouwen uitstraal. Ik vind het fijn om jou zo op je gemak te stellen, dat je al tijdens de eerste behandeling diep in de ontspanning komt. Ik respecteer jouw grenzen maar help je op een liefdevolle wijze om door blokkades heen te gaan.

Weet jij niet welke behandeling je het beste kunt kiezen of wil je graag even overleggen? Neem dan contact met me op. Samen bekijken we wat op dit moment je hoofdvraag is en kiezen de behandeling die daar het beste bij past. Tijdens de behandeling stem ik mij intuïtief op jou af zodat je altijd ontvangt wat je op dat moment nodig hebt.
NEEM CONTACT MET MIJ OP »
facebook-squarelinkedin-squarephoneenvelopeinstagram