"Ik help jou in balans te komen, 
zodat je weer voluit van het leven
 kunt genieten"

Omgaan met stress met het Less Stress Pakket

Omgaan met stress is niet altijd even eenvoudig. Je hebt het te druk met alles wat je moet (van jezelf of van de maatschappij) en alles wat je wilt. Een drukke baan, een jong gezin, je familie, de sportclub, je vrienden, je mobiel, enz……. en dan moet je ook nog ontspannen…… pfft je bent al moe als je eraan denkt. Hoe moet je hier nu ooit tijd voor vinden?

Stress is een belangrijke factor in de huidige maatschappij en hangt nauw samen met de manier waarop we ons leven indelen. Vaak hebben we het gevoel dat we niet anders kunnen, dat we wel door moeten hollen en mee moeten doen met alles wat we tegenkomen. Totdat ons lichaam ons terugfluit: we worden ziek, raken overspannen of krijgen een burn out. Vaak zijn we dan pas bereid om te kijken hoe we beter kunnen omgaan met stress.

Leer omgaan met stress en verminder je klachten

Als je langdurig stress ervaart, gaat je lichaam hierop anticiperen en blijft in de stressstand staan. Ook als de oorzaak van de stress voorbij is; je lichaam weet niet meer hoe het naar ontspanning moet. Gelukkig kan het ook anders: ondanks de drukte en hectiek van het dagelijks leven kun je anders leren omgaan met stress. Natuurlijk kun je wachten tot je ziek wordt of die burn out krijgt; slimmer is het om preventief of bij de eerste stressklachten aan de slag te gaan.

Praktijk YUGEN helpt je graag anders omgaan met stress en biedt daarvoor diverse behandelingen en pakketten.

Natuurlijk kun je gewoon voor een enkele behandeling kiezen en genieten van de ontspanning die je op dat moment (en de dagen erna) ervaart. Maar als je veel stress ervaart of je stressklachten al langer bestaan, dan kun je beter kiezen voor een YUGEN Less Stresspakket. Hierbij krijg je behalve drie heerlijk ontspannende behandelingen, ook nog extra begeleiding en hulpmiddelen aangereikt die je helpen in beter omgaan met stress.

Je zult merken dat je energieniveau binnen korte tijd verbetert, dat jij met minder inspanning en stress betere prestaties neerzet en dat jij meer van het leven geniet. Kortom een zeer effectieve methode voor beter om te gaan met stress.

Omgaan met stress

De inhoud van het Less Stress Pakket

Het YUGEN Less Stress Pakket bestaat uit;

  • 3 behandelingen van 1,5 uur, met een interval van twee á drie weken
  • Wekelijks persoonlijke begeleiding per mail, speciaal op jou afgestemd
  • Bij elke behandeling ontvang je tips voor thuis, zodat je de ontspanning makkelijker kunt vasthouden of weer terughalen
  • Eenmaal een behandeling op afstand (20 minuten). Jij kiest zelf het moment waarop je dit nodig hebt, bijv. tussen de behandelingen door of binnen drie maanden na de laatste behandeling.

Wil je een intensief traject in en wil je meer dan drie behandelingen om stress te verminderen? Er is ook een pluspakket van zes behandelingen tegen een gereduceerd tarief.

Kijk ook op de website voor alle info over de behandelingen. We helpen je graag om weer ontspannen en energiek door het leven te gaan.

In mijn praktijk behandel ik mensen die klachten ervaren en uit balans zijn geraakt; dit kunnen zowel lichamelijke als psychische klachten zijn. Veel klachten zijn stress gerelateerd.
Ik maak hierbij gebruik van een unieke combinatie van technieken o.a. kleur- en lichttherapie, Craniosacraaltechnieken, transformatiecoaching en natuurlijk mijn invoelend vermogen. Door deze unieke combinatie kunnen we snel tot de kern komen en de oorzaak van de klachten achterhalen. Elke behandeling is erop gericht de balans te herstellen en is op maat afgestemd op de cliënt. Iedereen krijgt wat hij op dat moment nodig heeft.

Wil je meer informatie? Bel met Ine de Blok tel. 06-54962871 of stuur een mail naar ine@praktijkYUGEN.nl
facebook-squarelinkedin-squarephoneenvelopeinstagram