Broncodestoel

  • Je voelt je niet happy met het leven dat je nu leidt
  • Je ervaart weinig plezier, hebt het gevoel dat alles moeizaam verloopt
  • Jij voelt je niet gezien, hebt het gevoel alsof alles in het leven tegenzit
  • Je loopt steeds tegen oude patronen aan, bent vaak boos of chagrijnig maar weet niet hoe het anders kan 

De Broncodestoel!

Ieder mens verlangt ernaar in liefde en harmonie te leven, harmonie met zijn omgeving maar belangrijker nog, harmonie met zichzelf. Als je in harmonie (balans) bent zul je ervaren dat zaken moeiteloos verlopen. Zodra je in de goede flow zitten, komen dingen vanzelf op je af, trek je de juiste dingen aan. 

Maar wat nu als je vaak het gevoel hebt te moeten vechten voor alles wat je wilt? Als alles je energie kost in plaats van dat het je energie geeft. Als je steeds op weerstand stuit?

Iedereen komt op aarde met een eigen plan, zijn zielsplan. In de loop van ons leven doen we allemaal ervaringen op die ons van ons eigen plan af brengen. Deze ervaringen zorgen voor ruis op de lijn en schaduwplekken. Als we deze (leer)ervaringen niet goed verwerken en een juiste plek geven, gaan ze blokkades vormen. Blokkades kunnen zich zowel op fysiek, mentaal als psychisch niveau vastzetten. 

Door deze blokkades ervaren we pijn, ongemak, ziektes en allerlei psychische aandoeningen. Vaak zijn we ons er niet van bewust dat we deze blokkades hebben opgedaan, ze kunnen al heel vroeg in ons leven ontstaan. Ze bepalen onze reactie op gebeurtenissen en hebben invloed ons zelfbeeld. 

In het begin zul je het vaak niet eens opmerken. Je voelt je wat moe, bent wat onrustig of slaapt slecht. Langzaamaan kan dit steeds erger worden, je wordt ziek, ervaart stress of raakt overspannen.

Ik kan je helpen om de oorzaken van deze blokkades op te sporen en weer los te laten. Samen met de Broncode stoel help ik jou om weer op je eigen pad te komen en de schaduwplekken te wissen. 

Jij komt weer in balans, en zult voelen dat jouw energie weer stroomt. 

Het fijne van werken met de Broncode is, dat deze blokkades makkelijk en diepgaand verwijdert. Deze stoel is een energetische krachtplek, met een zeer hoge energiefrequentie. 

Omdat de lichtmatrix van de Broncode een zeer hoge trilling heeft, kan deze zelfs ballast uit vorige levens of uit de familielijnen weghalen. Hoe vaak zeggen we niet; ja maar dat zit bij ons in de familie, daar kan ik niets aan doen. Gelukkig kan dat nu wel en hoef jij niet meer met de lasten van je voorouders rond te lopen. 

In samenwerking met mij kan de Broncode oude herinneringen en ballast wissen waardoor jij weer op je eigen pad komt. Hierdoor zul jij meer vreugde en gezondheid ervaren en weer lekker in je vel komen te zitten.

Jij bent nu vrij om je eigen keuzes te maken en het leven te leiden waarvoor je hier op aarde bent.

Meer lezen over de andere energetische stoelen?
Klik op Urimcode of Thummimcode

"Bij mij ben je in goede handen"

Waarom je specifiek bij mij moet zijn?
Steeds weer krijg ik van cliënten te horen dat ik zoveel rust en vertrouwen uitstraal. Ik vind het fijn om jou zo op je gemak te stellen, dat je al tijdens de eerste behandeling diep in de ontspanning komt. Ik respecteer jouw grenzen maar help je op een liefdevolle wijze om door blokkades heen te gaan.

Weet jij niet welke behandeling je het beste kunt kiezen of wil je graag even overleggen? Neem dan contact met me op. Samen bekijken we wat op dit moment je hoofdvraag is en kiezen de behandeling die daar het beste bij past. Tijdens de behandeling stem ik mij intuïtief op jou af zodat je altijd ontvangt wat je op dat moment nodig hebt.
NEEM CONTACT MET MIJ OP »
facebook-squarelinkedin-squarephoneenvelopeinstagram