"De rups wist niet dat hij het in
zich had een vlinder te worden"

Behandelingen

Omdat geen mens hetzelfde is en geen mens hetzelfde reageert, bied ik in mijn praktijk verschillende behandelingen aan. Voordeel hiervan is dat er altijd een behandeling is die jou het meeste aanspreekt en die op dat moment het meest geschikt is voor jou. Tijdens de intake bespreken we jouw hulpvraag en stemmen de behandeling daarop af. In een sessie zal ik altijd meerdere technieken met elkaar combineren zodat er een unieke behandeling op maat voor jou ontstaat. Geen enkele behandeling is daardoor hetzelfde.

Een korte beschrijving van de behandelingen vind je hieronder, klik op de link voor meer info.

 • Mee-therapie is een diepgaande combinatie-behandeling waarbij je intensief met je eigen proces aan de slag gaat. Uitermate geschikt bij hardnekkige klachten of langdurige gevoelens van somberheid, minderwaardigheid etc. Mee-therapie vraagt de moed om naar je eigen pijn te kijken en hier doorheen te gaan. Natuurlijk help ik je hierbij op mijn eigen nuchtere en liefdevolle wijze, zodat diepe blokkades effectief opgelost kunnen worden.
 • Een Stressreductie behandeling is geschikt voor het verminderen van stressklachten, bij een burn out en als preventie van burn out.We beginnen hierbij altijd met het herstellen van je energiebalans en ontspanning zodat jij meteen weer beter in je vel komt te zitten.
  Natuurlijk kun je ook kiezen voor het Yugen Less Stress pakket. Hierbij werk je structureel en  intensief aan het voorkomen of herstellen van je burn-out tegen een gereduceerd tarief.
 • Tijdens een energie en balans behandeling help ik jou om te ontspannen en de balans te herstellen. Fijn als je meer ontspanning wilt maar niet zozeer de behoefte hebt om de diepte in te gaan. Deze behandeling is ook heel geschikt als maandelijks 'onderhoud' om je stressniveau laag te houden en je energie op peil te brengen. Kun je niet naar de praktijk komen dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een healing op afstand.
 • Heb je last van vliegangst, hoogtevrees, pleinvrees etc. dan is angstreductie echt iets voor jou. Samen kijken we naar de oorzaak van de angst, nemen deze weg en maken zo de angst kleiner. Door de unieke aanpak zijn twee á drie sessies vaak al voldoende om van de angst verlost te zijn.
 • Tijdens een bindweefselbehandeling met licht en kleur wordt de balans op diverse niveaus hersteld zonder dat jij iets hoeft te doen. Fijn als je wat moeite hebt om te benoemen wat je voelt en behoefte hebt aan ontspanning en balans. Bovendien werk je op deze manier aan een gezond(er) lichaam.

Terwijl je altijd het gevoel had dat je klachten te diep zaten en niets hielp, leer je nu de taal van je lichaam steeds beter te begrijpen. Je voelt hoe je eindelijk meer grip krijgt op je klachten en je leven.Je zult merken dat er tijdens een behandeling veel dingen in gang worden gezet. Te verwachten resultaten zijn o.a.:

 • Je ervaart meer balans en geniet weer voluit van het leven.
 • Je voelt je fitter, hebt meer energie, je klachten verminderen of verdwijnen.
 • Je doet je klachten niet langer af als lastig maar neemt ze serieus. Je weet hoe je zelf kunt bijdragen aan een betere gezondheid.
 • Je bent blij met jezelf en straalt dit uit naar de mensen om je heen.
 • Je onrust is verdwenen. Wat er ook gebeurt, jij blijft in contact met jezelf.
 • Je durft eindelijk je grenzen aan te geven en zorgt goed voor jezelf.
 • Je staat positiever in het leven en voelt je niet langer slachtoffer.

"Bij mij ben je in goede handen"

Waarom je specifiek bij mij moet zijn?
Steeds weer krijg ik van cliënten te horen dat ik zoveel rust en vertrouwen uitstraal. Ik vind het fijn om jou zo op je gemak te stellen, dat je al tijdens de eerste behandeling diep in de ontspanning komt. Ik respecteer jouw grenzen maar help je op een liefdevolle wijze om door blokkades heen te gaan.

Weet jij niet welke behandeling je het beste kunt kiezen of wil je graag even overleggen? Neem dan contact met me op. Samen bekijken we wat op dit moment je hoofdvraag is en kiezen de behandeling die daar het beste bij past. Tijdens de behandeling stem ik mij intuïtief op jou af zodat je altijd ontvangt wat je op dat moment nodig hebt.
NEEM CONTACT MET MIJ OP »
facebook-squarelinkedin-squarephoneenvelopeinstagram