Energetische Coaching: omdat het werkt!

Energetisch Coach

"Na 2 sessies bij Ine zit ik beter in mijn vel. En nu bijna een jaar later voel ik nog steeds dat het beter “stroomt” in mij. Heel bijzonder." Medewerkster kinderopvang

"Ik heb bij Ine mogen ervaren hoe energie werkt en hoe dit structureel te weinig aandacht krijgt in mijn leven. Ine werkt op een hele fijne, professionele en doelgerichte manier. Best even spannend in het begin maar daar was ik erg snel doorheen"
Bedrijfseigenaar

"De goede sfeer waarin de sessies plaats vinden is zeer fijn. Wel raar om te voelen dat het plaatsen van lampjes zo goed zijn werk kan doen. De stoel heeft mij ook veel rust gegeven. Al met al een goede manier om energie in banen te leiden"
Medewerker gemeente
  • Je loopt in het dagelijks leven tegen problemen op, maar weet niet hoe je ze op moet lossen.  
  • Je haalt geen vreugde meer uit je werk, maar weet niet hoe je het anders kunt doen.
  • Je reageert anders dan je zelf zou willen, maar lijkt er geen vat op te krijgen.

Je hebt al veel gesprekken gevoerd met deskundigen maar merkt dat je niet verder komt. Je blijft ronddraaien in cirkeltjes en ziet geen oplossing. Met je hoofd weet je het allemaal wel, maar je voelt het niet!
Dan is het het tijd voor energetische coaching!

Energetisch coach

Als Energetisch Coach help ik jou om antwoorden te vinden

Niet omdat ik jou de antwoorden  geef, maar omdat ik jou de antwoorden in jezelf laat ont-dekken

Samen bespreken we wat je wilt bereiken, waar je tegenaan loopt, of welke vragen je hebt. Daarna help ik jou om, vanuit een diepe ontspanning, zelf je antwoorden te vinden. Ik maak hierbij gebruik van mijn invoelend vermogen en de energetische stoelen. 
Door deze unieke behandelwijze kunnen we snel bij de kern van het probleem komen, waardoor jij weer snel in je kracht zult staan en voluit van het leven kunt genieten. 

Energetisch coach

Voor Coaching on the Job, heb ik een samenwerkingsverband met Aicon.nl.
Waar de mensen van Aicon jou uitleg kunnen geven over jouw handelen, behoeftes en sterke punten op basis van het Birkman assessment, kan ik jou helpen om (onbewuste) blokkades en overtuigingen op te ruimen. Concreet betekent dit dat je niet alleen begrijpt waar je behoeftes en kracht liggen, maar dat je dit ook echt gaat voelen en ernaar gaat leven. 
Diverse bedrijven hebben ons, tot volle tevredenheid van de coachee, ingehuurd op coachingstrajecten, waarbij energetische coaching ondersteunend werd ingezet. 

Elke cliënt is uniek. Daarom zal ik mijn behandeling als Energetisch Coach altijd specifiek op jou afstemmen. Ik werk intuïtief en voel daarom snel wat jij nodig hebt en wat voor jou de beste aanpak is.

Ik help je graag de beste versie van jezelf te worden door inzicht te geven in je handelen. 

Tarief: € 85,00 per coaching.
Een sessie duurt circa 60-90 minuten.
Bedrijven/werkgevers kunnen een coachtraject afspreken (in samenwerking met Aicon) waarbij Energetische Coaching wordt ingezet. 

facebook-squarelinkedin-squarephoneenvelopeinstagram