Lichter door het leven

Licht- en kleurentherapie

In de hectiek van de dag vergeten we vaak te ontspannen, we rennen door en besteden te weinig aandacht aan lichamelijke klachten.

  • Heb jij vaak last van gespannen schouders?
  • Heb je pijn in rug en/of nek?
  • Lukt het je niet om te ontspannen?
  • Ervaar je het leven als zwaar en moeizaam?

Dan wordt het tijd voor een bindweefselbehandeling met licht en kleur. Tijdens deze behandeling worden de reflexzones op de rug behandeld. Hierdoor ervaar je niet alleen een diepe ontspanning maar worden er lichamelijke, emotionele en psychische processen in gang gezet. Je voelt de spanning van je afglijden.

Stress, onverwerkte emoties, boosheid etc. worden in het lichaam opgeslagen in het bindweefsel. Een bindweefselbehandeling met licht en kleur werkt, net als een manuele massage, in op het bindweefsel. De combinatie van behandeling met licht en kleur op de juiste (reflex)zones zorgt ervoor dat ook diepliggende blokkades opgeheven worden. Dit geeft vaak ook een emotionele reactie....oude spanningen worden losgelaten waardoor jij weer ruimte en rust ervaart.

Zoals een cliënt het zo mooi verwoordde een dag na de behandeling:

"Ik voel me veel lichter"

Een lichaam dat langere tijd onder stress heeft gestaan kan vaak zelf niet meer terug naar ontspanning. Gespannen zijn voelt dan als 'normaal'. Met de bindweefselbehandeling met licht en kleur, geef je het lichaam een reset naar de natuurlijke ontspanning. Het lichaam zal zich daardoor weer herinneren hoe ontspanning aanvoelt. Door deze behandeling een aantal keren te herhalen (met een interval van ongeveer twee weken) zal het lichaam ontspanning weer herkennen als een natuurlijk iets en hier graag naar terug gaan.

Een bindweefselbehandeling met licht en kleuren duurt 45 tot 60 minuten, kost 55 euro en kan als zelfstandige behandeling geboekt worden.
Een strippenkaart voor 5 behandelingen kost 250 euro*

*(niet in combinatie met andere aanbiedingen)

Licht- en kleurentherapie
Vaak begin ik mijn energetische behandelingen, met het behandelen van een aantal punten op het lichaam met de licht- en kleurenpen. Dit is afhankelijk van de hulpvraag van de cliënt en de klacht waar hij voor komt. Het werken met licht- en kleurentherapie in combinatie met mijn energetische behandelingen blijkt zeer doeltreffend en diepgaand te zijn. Hierdoor kan in een relatief korte tijd een mooi resultaat behaald worden.

Ook zet ik de kleurenpen regelmatig in als hulpmiddel bij pijnbestrijding en voor het remmen van ontstekingsreacties bij bijv. reuma, jicht etc.

"Lichter en opgeruimder leven"

Gun jij jezelf rust en ontspanning terwijl je onderhand werkt aan een gezonder lichaam?
Maak dan nu een afspraak voor een bindweefselbehandeling.
NEEM CONTACT MET MIJ OP »
facebook-squarelinkedin-squarephoneenvelopeinstagram