Kies voor vrijheid

Angstreductie

"Ik heb contact gezocht met Praktijk Yugen vanwege mijn hoogtevrees. Ik hou van lekker wandelen in de bergen maar krijg het al benauwd als ik een stoeltjeslift zie. Ik zette me er iedere keer met moeite overheen. Na een korte intake, herstelde ze de energiebalans. Ik voelde me meteen rustiger worden. Vervolgens vroeg ze mij in een denkbeeldige stoeltjeslift te gaan zitten: het zweet brak me uit. Op een of andere manier weet Ine de bron van de angst weg te nemen, zonder dat je daar heel bewust mee bezig bent. Ze weet feilloos de kern te raken. Na twee behandelingen was de angst helemaal weg! Ik heb nog nooit in zoveel stoeltjesliften gezeten als deze zomer…..en ik vond het zelfs leuk!"
Richard (58 jaar)

Je vermijdt de lift, durft niet in het vliegtuig of bent bang in kleine ruimtes. Je merkt dat je leven hierdoor steeds meer bepaald wordt. Je bedenkt van te voren al uitvluchten om maar niet geconfronteerd te worden met de dingen waar je bang voor bent. Je beperkt jezelf daardoor steeds meer in je keuze.

Eigenlijk wil je best wel naar die exotische bestemming vliegen maar je doet alsof het allemaal niet hoeft voor jou. Je beweert dat een bestemming dichtbij net zo leuk is maar diep in je hart zou je heel anders willen. Je vakantiebestemming wordt bepaald door jouw angst. Je schaamt je om dat aan jouw omgeving te bekennen.

In mijn praktijk heb ik al diverse cliënten van hun angst afgeholpen. Doordat ik intuïtief werk, weet ik snel de vinger op de zere plek (oorzaak) te leggen. Ik maak o.a. gebruik van technieken uit de EFT (Emotional Freedom Techniques) en de Broncode-stoel.

Ook jij kunt weer zonder angst in die (stoeltjes)lift gaan. Eindelijk kun je die vliegreis naar een verre bestemming boeken. Je kunt weer onbezorgd aan activiteiten deelnemen zonder dat je angsten je belemmeren. Je wereld wordt weer groter en je leven verrijkt zich.

Elke cliënt is uniek, net zoals elke (oorzaak van) angst uniek is. Daarom zal ik mijn behandeling altijd specifiek op jou afstemmen. Ik werk intuïtief en weet daarom snel wat jij nodig hebt en wat voor jou de beste aanpak is.

Laat jij je leven belemmeren door angst of kies je voor vrijheid?

Vaak zijn één à twee kortdurende behandelingen al voldoende om jou van je angst af te helpen. Soms is het ook fijn om nog een extra behandeling te plannen vlak voor het moment daar is, bijvoorbeeld vlak voor je vliegreis.
Ik geef je ondersteunende oefeningen voor thuis mee. Hiermee kun je, tussen de behandelingen door, zelf aan de slag waardoor het resultaat nog sneller zal zijn.

Tarief: € 65,00 per behandeling (incl. BTW).
Een behandeling duurt circa 45-60 minuten.
Je krijgt ondersteunende oefeningen mee die je thuis kunt doen zodat de behandeling dieper doorwerkt

"Ik kies voor vrijheid"

Durf jij je angsten onder ogen te zien?
Ik help je graag om je angsten los te laten zodat je weer keuzes vanuit vrijheid kunt maken.
Mail of bel mij voor een afspraak.
NEEM CONTACT MET MIJ OP »
facebook-squarelinkedin-squarephoneenvelopeinstagram